diumenge, 27 d’octubre del 2013

4 x 4: ELOI BOIX (Capità del CR Tarragona)

Club Rugby Tarragona
Encetem una sèrie d'entrevistes amb els quatre capitans dels quatre equips sèniors. Volem coneixer com veuen el seu equip, la present temporada i el Quatre Barres. En aquest primer capítol Eloi Boix ens parlarà sobre el Rugby Tarragona. Té 28 anys, porta 13 jugant al rugby i sempre ho ha fet al Tarragona, tot i que va estar estudiant i vivint 6 anys a Barcelona sense que fós impediment per continuar gaudint el rugby amb els amics de tota la vida, els companys d'equip de sempre i els que s'han anat afegint al llarg dels anys (paraules d'Eloi).

Quina posició t’agrada més al camp per jugar-hi? 
Normalment he jugat de mig obertura, però aquest any estic jugant de mig de melée i li estic agafant el gust, són dues posicions molt divertides ja que participes molt en el joc, però a la vegada són de molta responsabilitat ja que, si falles en la presa de decisions, perjudica a l'equip sencer. Crec que aquesta exigència d'haver de prendre la decisió correcta en instants de temps tant curts és una activitat excitant.
Retorn a Primera, com veus l’equip?
Des de fa 2 anys som un equip en creixement, incorporant a molta gent jove i amb moltes ganes cada any. Hem patit diverses baixes molt importants, sobretot a la davantera, però per contra, la línia de tres quarts s'ha vist reforçada. Per altra banda, la diferència tant de qualitat com de conceptes entre els equips de segona i primera catalana és notable, així que haurem d'esforçar-nos i patir en cada partit per aconseguir cada victòria.
T’ha sorprès que t’hagin escollit capità enguany?
La veritat és que em va sorprendre molt, l'any passat vaig començar la temporada més tard degut a que m'estava recuperant d'una lesió a l'espatlla i vaig jugar molt poc i, aquest any, després que em comuniquessin la notícia, la veritat és que al principi vaig estar desconcertat, no entenia aquest canvi tant sobtat, però després de les indicacions de l'actual entrenador, entenc que confia que completi la tasca de capità i intentaré desenvolupar-la el millor que pugui.
Quines sensacions et transmet?
Sensacions...la veritat és que ser capità, a part de sentir-te responsable de tots i cadascun dels membres de l'equip, per a la situació que estem vivint al nostre equip d'incorporació de gent tant jove, és una oportunitat per a integrar als nous companys i formar un equip nombrós i de qualitat per als propers anys.
Quin aspecte valores molt positivament de l’equip?
La majoria dels membres de l'equip, sobretot els nouvinguts, tenen moltes ganes, fins i tot ànsia, d'aprendre i millorar com a jugadors de rugby, aquestes ganes han evolucionat en compromís per a l'equip i això s'ha traduït en entrenaments multitudinaris als que estem traient molt de suc i als que dóna molta satisfacció assistir-hi, i això és bàsic.
Que creus li falta a l’equip per ser millor?
Potser l'únic però que se li pot posar a aquest inici de temporada és la pèrdua de gent amb moltes taules que, per diferents motius, no poden estar amb nosaltres aquesta temporada. Aquesta falta d'experiència l'acabarem notant en moments puntuals d'algun partit i de la temporada.
Has viscut el Quatre Barres amb amplitud, què destacaries?
La veritat és que els viatges que hem fet a l'Alguer sempre han estat espectaculars, tant per la bona rebuda que hem tingut per part dels amfitrions (sempre ens han tractat massa bé i tot), com per l'ambient de rugby que ens han transmès. A més, el torneig és una bona oportunitat per relacionar-nos amb equips catalans històrics i comprovar el bon rumb que estan prenent molts d'ells durant els últims anys.
Un desig rugbístic per aquesta temporada? 
Mantenir la motivació i el compromís inicial de la temporada per part dels jugadors fins a final de temporada, fet que significarà haver tingut un equip unit i una base de jugadors sòlida sobre la qual treballar en els pròxims anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada